Didi

Didi, officieel Davu, geboren op 16 mei 2016. 
Vader is Pink Panther de Amaragua en moeder is Mahifa-Arien.

Aan het begin van de zomer waren we aan het trekken met de camper en onze labrador Saar. Op de terugweg kwamen we in  Goes een erg leuke hond tegen, een Spaanse waterhond. We zijn nieuwsgierig naar meer informatie gaan zoeken en werden steeds enthousiaster. Uiteindelijk kwamen we in contact met Rolf en Noemi. Er was een hondje over, Desiderius. Liefde op het eerste gezicht en op 24 juli mochten we ons nieuwe kind ophalen. We hadden inmiddels besloten, dat hij Didi ging heten. Groot was onze verbazing, toen hij uiteindelijk officieel Davu bleek te heten. What’s in a name.. voor ons is het Didi!

Didi bleek een heel angstig, onzeker hondje te zijn. Ook een geweldig lieve kameraad, vriend voor het leven. We hebben elkaar veel geleerd. Hij is niet de meest makkelijke hond, we hebben samen hard gewerkt om te begrijpen, wat hij nodig heeft, wat wij moeten doen om ervoor te zorgen, dat hij zich veilig voelt.

Na vijf jaar is hij niet meer weg te denken uit ons leven en is het een grote aanwinst in ons leven. Hij blijft onzeker in nieuwe situaties, is erg waaks rondom het huis, kan hard blaffen en is heel gelukkig op onze dagelijkse wandelingen. Vrij en in de buurt van het vrouwtje kan hij heerlijk rennen en spelen.

Didi
Didi